HU-1163 Budapest, Védő u. 8 +36 30 646 0946 office@info-portal.hu, iroda@info-portal.hu

Médiaszolgáltatások

Cégünk a tervezés mellett elektronikus folyóiratokat is üzemeltet az interneten. Célunk az, hogy a szakmai közösséget folyamatosan, naprakész hírekkel támogassuk a mindennapi munkában. Számos folyóirat létezik az interneten, de egyik sem fókuszál igazán arra, hogy modern, naprakész szakmai cikkeket tartalmazó, az iparban dolgozó embereknek hasznos újságot tartson fenn.

Mi külön hangsúlyt fektetnünk rá, hogy szakmai tananyagokkal segítsük az iparban dolgozók munkáját és mindemellett kifejezetten az iparral foglalkozó nagyvilági híreket is eljuttassunk a szakmabelieknek. Az információáramlás elősegítésén és a tudáscserén túl még kiemelt célunk a tágabb értelemben vett ipari közösség szorosabb összefogása és támogatása.
Ezért is a mottónk: "Mert együtt előrébb jutunk."

Műszaki Hírportálok

Irányítástechnika

Minden, ami automatizálás, és ipari irányítástechnika. Az iparban alkalmazott új alkalmazások, trendek, és műszerek. Beruházások, új létesítmények, irányvonalak, melyek a szakmát meghatározzák. Itt jelennek meg a Műszerezéssel kapcsolatos ipari/nagyvilági hírek.

Erősáram

KIF, KÖF, NAF? Nekünk mindegy, a lényeg, hogy erősáram legyen. Híreink a legújabb transzformátoros megoldásoktól a szivattyúk távmegfigyeléséig terjed. Oldalunkon a kisfeszültségtől a nagyfeszültségig minden nemzetközi és hazai hír megtalálható.

Biztonságtechnika

Az ipari biztonságtechnika mindig is egy kiemelten fontos szegmens volt a világon, hiszen egy ipari létesítmény védelme általában nagyságrendekkel bonyolultabb, mint egy lakás, vagy iroda védelme. Biztonsági központok, ipari kamerarendszerek, beléptető rendszerek, kerítésvédelem. Ezek a főbb témaköreink. Az oldalunkon ezekben a témakörökben olvashat a legújabb trendekről.

Ipari informatika

A világon számos informatikai hírportál van, de ipari szerverekről, nagy-biztonságú tűzfalakról, megoldásokról hol találunk információt? Oldalunk ezen próbál segíteni, hogy szűrten, az ipari alkalmazásokra fókuszálunk. Nálunk nem az okostelefonokról, hanem inkább a virtualizált szerverekről olvashat.