HU-1163 Budapest, Védő u. 8 +36 30 646 0946 office@info-portal.hu, iroda@info-portal.hu

Szoftverfejlesztés

Cégünk megalapítása óta küldetésünknek tekintjük ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását. Cégünk teljes körű megoldásokat nyújt egyedi szoftverek fejlesztése, valamint üzleti alkalmazások bevezetésének területén. Fő célunk ügyfeleink versenyképességének javítása innovatív megoldásaink segítségével. A már létező szoftverek gyakran nem képesek egy vállalkozás összes szükségletét kielégíteni, ezért felmerülhet az igény egy saját tervezésű szoftverre.

Az egyedi elképzelések alapján fejlesztett szoftverek nem tartalmaznak felesleges funkciókat, elemeket. A gyakorlat azt mutatja, hogy akár pár hónap alatt képes megtérülni egy egyedi fejlesztésű folyamattámogató rendszer, mivel képes a vállalkozás hatékonyságát drasztikusan növelni, illetve költségeit csökkenteni.

Szoftveres szolgáltatásaink

Egyedi Honlap

Cégünkben a 2014-ben létrejött szoftveres üzletág cégeknek nyújt online jelenléttel kapcsolatos szolgáltatásokat. Minden ipari cég életében eljön az a pillanat, hogy megjelenését az on-line világban is szeretné felfrissíteni. Szakembereink segítségével Ön könnyedén tud egyedi weboldalakat és új arculatot adni vállalkozásának. Legyen professzionális weboldala és öregbítse hírnevét az on-line világban is!

Webshop

Amennyiben cégének szüksége lenne webshop-megoldásra, cégünk szakembereinek segítségével ön is kiválaszthatja a vállalkozása számára legoptimálisabb megoldást. A cégükben esetlegesen már működő CMR és egyéb rendszereket felülvizsgálva egyedi megoldásokat, javaslatokat tudunk Önöknek tenni.
Amennyiben érdekli az együttműködés, keressen meg minket a részletekért.

További szolgáltatásaink

A szoftveres üzletágunk elsődlegesen azért jött létre, hogy léterhozhassuk, majd később hatékonyan üzemeltethessük hírportáljainkat. Szoftveres kapacitásunk számtalan a tervezést megkönnyítő alkalmazást hozott létre az évek során, melyek használatával a tervezésben dolgozó szakembereink hatékonysága nagyságrendekkel nőtt. Amennyiben Önöknek egyedi szoftvertervezésre, kivitelezésre lenne szüksége - esetleg olyan területen, ahol a piacon nem kap megfelelő megoldást - , akkor keressen minket bizalommal. Szakembereink minden igényt meghallgatva egyedi megoldási javaslatokat tesznek az Ön problémájának orvoslására.

Nexus

A tervezési feladatok támogatására fejlesztett egyedi alkalmazásaink az idő múlásával egy mindent átfogó, rendkívül sokoldalú terméket szültek. A hosszú évek tapasztalata és a folyamatos fejlesztések oda vezettek, hogy létrejött egy egyedi termék, amely a karbantartóknak és üzemeltetőknek nyújt segítséget az létesítmények folyamatos, átlátható működtetéséhez, fejlesztéséhez. A NEXUS program az adatbázisba felkerülő adatok, dokumentumok segítségével olyan támogatást képes nyújtani, amivel egy üzemi karbantartási-, illetve eszközmenedzsmenttel kapcsolatos megoldásokat is egyaránt biztosítani tudja.

További információ a szoftverről