HU-1163 Budapest, Védő u. 8 +36 30 646 0946 office@info-portal.hu, iroda@info-portal.hu

Célkitűzéseink

Info-portal Kft. kiemelt célkitűzése a mindenkori megrendelői igényeknek, elvárásoknak való maradéktalan megfelelés.

A cél nem olyan valami, amit elhatározunk, és ami aztán valami csoda folytán valóra válik, csak mert eldöntöttük, hogy úgy lesz. Egy cél elérése megkívánja, hogy a valós világban végrehajtsunk bizonyos cselekvéseket, amelyek némi javulást eredményeznek, és egy lépéssel közelebb visznek a cél megvalósításához.

Tevékenységi körünk, szolgáltatásaink a Megrendelő igényeihez rugalmasan igazítható. Működési területünkön rendelkezünk azon szakmai tapasztalattal és tudásbázissal, mely a meglévő modern technikai háttér mellett képes a jelentkező új igények maradéktalan kielégítésére.

Céljaink megvalósításához törekszünk:
  • A technológiai modernizáció segítségével hatékonyabb működés és az elvégzett munka jóságának fokozása,
  • A tervezés, kivitelezés folyamatos ellenőrzésére, a hatékonyabb működés fenntartása érdekében,
  • Munkánk során kötelességünk környezetünk megóvása, környezetterhelés folyamatos csökkentésével,
Céljaink teljesítése a mindennapi feladatunk és elkötelezettségünk!

Mérnöki szolgáltatások

Cégünk 2003 óta foglalkozik ipari, robbanásbiztos rendszerek tervezésével. Az elmúlt években számos projekt során bizonyítottuk rátermettségünket ipari rendszerek tervezésében, valamint mérnöki kiegészítő szolgáltatások nyújtásában. Filozófiánk, hogy a megrendelőinknek nem csak "papírt", azaz terveket szolgáltatunk, hanem komplett megoldást nyújtunk számukra, levéve vállukról a tervezési munkafázis terhét. A projekteket az elejétől a végéig képzett kollégáink támogatják, kik igény szerint akár a megrendelő képviseletét is el tudják látni az adott helyszínen. Célunk, hogy úgy segítsük a megrendelő munkáját, hogy minél kevesebb időt kelljen a tervezéshez kapcsolódó munkafelügyeletre fordítania.

További információ

Tervezői Cluster

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy a tervezői piaci szegmens folyamatos átalakulás alatt áll. A tervező cégek differenciálódnak, azaz egy cégben általában egy szakág tervezői csoportosulnak. Ennek oka a szakmai felelősségvállalás biztosításának vágya, és egy tiszta profil fenntartása. Cégünk folyamatosan építi a Tervezői Cluster-t, mely egy olyan szakági, kölcsönös partneri szerződés, amely alapján különböző profilú tervező cégek közösen képessé válnak nagyobb, több szakágat lefogó projekteket is elvállalni. Így a technológiától, a magasépítészeten át, a vagyonvédelemig minden szakági tervezést képesek vagyunk elvégezni.

További információ

Médiaszolgáltatások

Cégünk az interneten elérhető elektronikus folyóiratokkal is támogatja a szakmai közönséget. Szakmai közösségvállalásunk egyik alappillére, hogy a szakmai tudásnak mindig elérhetőnek és megoszthatónak kell lennie. Hiszen mit ér az az ismeret, amihez – pláne a jelen korban – nem tudunk azonnal hozzáférni, hogy segítsen a munkában? Célunk továbbá, hogy a szakmai közösséget folyamatos, naprakész hírekkel tudjuk támogatni a mindennapi munkájukban.

További információ