HU-1163 Budapest, Védő u. 8 +36 30 646 0946 office@info-portal.hu, iroda@info-portal.hu

Célkitűzéseink

Info-portal Kft. kiemelt célkitűzése a mindenkori megrendelői igényeknek, elvárásoknak való maradéktalan megfelelés.

A cél nem olyan valami, amit elhatározunk, és ami aztán valami csoda folytán valóra válik, csak mert eldöntöttük, hogy úgy lesz. Egy cél elérése megkívánja, hogy a valós világban végrehajtsunk bizonyos cselekvéseket, amelyek némi javulást eredményeznek, és egy lépéssel közelebb visznek a cél megvalósításához.

Tevékenységi körünk, szolgáltatásaink a Megrendelő igényeihez rugalmasan igazítható. Működési területünkön rendelkezünk azon szakmai tapasztalattal és tudásbázissal, mely a meglévő modern technikai háttér mellett képes a jelentkező új igények maradéktalan kielégítésére.

Céljaink megvalósításához törekszünk:
  • a technológiai modernizáció segítségével hatékonyabb működés, és az elvégzett munka jóságának fokozása,
  • a tervezés, kivitelezés folyamatos ellenőrzésére, a hatékonyabb működés fenntartása érdekében,
  • munkánk során kötelességünk környezetünk megóvása, környezetterhelés folyamatos csökkentésével,
Céljaink teljesítése a mindennapi feladatunk és elkötelezettségünk!

Mérnöki szolgáltatások

Cégünk 2003 óta foglalkozik ipari, robbanásbiztos rendszerek tervezésével. Az elmúlt években számos projekt során bizonyítottuk rátermettségünket ipari rendszerek tervezésében, valamint a mérnöki kiegészítő szolgáltatások nyújtásában. Filozófiánk, hogy a megrendelőinknek nem csak "papírt", azaz terveket szolgáltatunk, hanem komplett megoldást nyújtunk számukra, levéve vállukról a tervezési munkafázis terhét. A projekteket az elejétől a végéig képzett kollégáink támogatják, kik igény szerint akár a megrendelő képviseletét is el tudják látni az adott helyszínen. Célunk, hogy úgy segítsük a megrendelő munkáját, hogy minél kevesebb időt kelljen a tervezéshez kapcsolódó munkafelügyeletre fordítania.

További információ

Tervezői Cluster

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy a tervezői piaci szegmens folyamatos átalakulás alatt áll. A tervező cégek differenciálódnak, azaz egy cégben általában egy szakág tervezői csoportosulnak. Ennek oka a szakmai felelősségvállalás biztosításának vágya, és egy tiszta profil fenntartása. Cégünk folyamatosan építi a Tervezői Cluster-t, mely egy olyan szakági,kölcsönös partneri szerződés, amely alapján különböző profilú tervező cégek közösen képessé válnak nagyobb, több szakágat lefogó projekteket is elvállalni. Így a Technológiától, magasépítészeten át, a Vagyonvédelemig minden szakági tervezést képesek vagyunk elvégezni.

További információ

Médiaszolgáltatások

Cégünk az interneten elérhető elektronikus folyóiratokkal is támogatja a szakmai közönséget. Szakmai közösségvállalásunk egyik alappillére, hogy a szakmai tudásnak mindig elérhetőnek és megoszthatónak kell lennie. Hiszen mit ér az az ismeret, amihez – pláne a jelen korban – nem tudunk azonnal hozzáférni, hogy segítsen a munkában? Célunk továbbá, hogy a szakmai közösséget folyamatos, naprakész hírekkel tudjuk támogatni mindennapi munkájukban.

További információ